Καλώς ήρθατε και φέτος στο Camping Goldbeach

Σε μια καταγάλανη παραλία στους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το Camping Goldbeach από το 1991. Τα καταγάλανα νερά και η χρυσοποίκιλτη αμμουδιά  δίνουν πνοή στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Δημιουργούμε όμορφες στιγμές για εσάς, εδώ και 30 χρόνια.

Camping Goldbeach - Paralia
Camping Goldbeach - Cafe

Μέσα σ΄ ένα καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο από ψηλές λεύκες και πλατάνια, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας επιλέγοντας το κατασκηνωτικό μέσο που σας ταιριάζει. Με τροχόσπιτο ή σκηνή το κάμπινγκ σας παρέχει ότι χρειάζεστε για να αφήσετε πίσω το άγχος της πόλης. Κοινόχρηστες τουαλέτες, ντουζ με ζεστό νερό, κοινόχρηστη κουζίνα, μίνι μάρκετ, εστιατόριο, beach bar. Διαθέτει επίσης και δωμάτια, τετράκλινα, πλήρως εξοπλισμένα, με ιδιαίτερο μπάνιο και κουζίνα. .

Camping Rooms

Το κάμπινγκ βρίσκεται 30 μέτρα από τη θάλασσα, η οποία είναι ρηχή και με άμμο κατάλληλη για παιδιά.

Κι αυτό το καλοκαίρι ας ξαναζωντανέψουμε τα καλοκαιρινά μας όνειρα μαζί!

Covid-19

Ενόψει της πανδημίας και βάσει του νόμου (ΦΕΚ 2084 Β 30-5-2020 ΚΥΑ 1881/29.5.2020), η επιχείρηση έχει συντάξει και εφαρμόζει Υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού.

Οι επισκέπτες οφείλουν να τηρούν τους όρους του πρωτοκόλλου το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά και κατισχύει κατά περίπτωση των ισχυόντων όρων του παρόντος κανονισμού. Ρητά συμφωνείται ότι η είσοδος και η παραμονή στο Camping συνιστά ανεπιφύλακτα την τήρηση του πρωτοκόλλου στο σύνολό του.

ellipse

Υπηρεσίες

Στο κάμπινγκ μας θα βρείτε και τις παρακάτω παροχές:

Εστιατόριο

Στον χώρο μας λειτουργεί εστιατόριο που είναι έτοιμο να καλύψει τις γαστρονομικές σας ανάγκες! Μεσογειακή κουζίνα καθώς και club sandwich , τοστ, κρέπες και πίτσα!

Parking

Στον προαύλιο χώρο του κάμπινγκ μας θα βρείτε θέσεις για παρκάρισμα για να μπορέσετε να απολαύσετε με ξεγνοιασιά τις διακοπές χωρίς να σας απασχολεί το όχημα σας!

Wifi Spot

Σε διάφορα σημεία εντός του χώρου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την πλοήγηση στο Διαδίκτυο καθώς και να χαρείτε την επικοινωνία σας με γρήγορες ταχύτητες!

Μίνι Μάρκετ

Στο μίνι μάρκετ μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης , προϊόντα καθαριότητας και διάφορα τοπικά προϊόντα!

Οργανωμένη Παραλία

Στην παραλία μας θα βρείτε μίνι μπαρ, ξαπλώστρες με ομπρέλες και ένα πρόθυμο προσωπικό για να καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Check in

Μπορείτε να κάνετε check in κατά την άφιξή σας. Από τις 10:00 μέχρι τις 22:00!

Check out

Check out κάνετε κατά την αποχώρηση σας από το camping! Το check out πραγματοποιείται μέχρι τις 12:00!

Επικοινωνήστε μαζί μας:

    Πως θα μας βρείτε:

    camping map
    Μετάβαση στο περιεχόμενο