Άφιξη - Αναχώρηση

Κατά την άφιξή τους όλοι οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν φόρμα εγγραφής με τα  στοιχεία τουςκαι τα στοιχεία  των συνοδών τους, καθώς και να επιδείξουν την ταυτότητά ή το διαβατήριό τους προςεπιβεβαίωση των στοιχείων τους. Υπογράφουν για την αποδοχή των όρων του κανονισμού της μονάδας Goldbeach Camping  και για τη συναίνεσή τους σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων (GDPR) από τηνπλευρά της επιχείρησης.

Η θέση κατασκήνωσης ή του καταλύματος διανέμονται αποκλειστικά και μόνο από τη Reception και καμία αλλαγήδεν είναι εφικτή παρά μόνο κατόπιν συνεννόησης. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση σεκατασκηνωτικό μέσο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος.

Σε περίπτωση που βρεθούν πελάτες που δεν έχουν δηλωθεί στη Reception, η Διοίκηση του Camping έχει δικαίωμανα αποβάλει τους κατασκηνωτές που τους φιλοξενούν και  να τους επιβάλει πρόστιμα που θα ανέρχονται στοποσόν των 200 €.

Η θέση ή το κατάλυμα θα είναι διαθέσιμα μετά τις 14:00 ή 16:00 αντίστοιχα. Σε περίπτωση άφιξης των επισκεπτώννωρίτερα, το αυτοκίνητο παραμένει στο εξωτερικό πάρκινγκ του Camping.

Η παράδοση της θέσης ή του καταλύματος και το κλείσιμο του λογαριασμού πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχριτις 12:00 ή 11:00 αντίστοιχα. Διαφορετικά, χρεώνεται ολόκληρη η επόμενη ημέρα.

Κατά την αναχώρησή οι επισκέπτες οφείλουν να παραδίδουν το χώρο καθαρό και να μην ξεχνούν ότι  στον ίδιοχώρο θα φιλοξενηθούν επόμενοι επισκέπτες.

Δυνατότητα διημέρευσης, ήτοι παραμονή μετά την προσδιορισμένη ώρα αναχώρησης, μπορεί να πραγματοποιηθείμετά από έγκριση από τη Reception, αναλόγως διαθεσιμότητας και με επιπλέον επιβάρυνση βάσει τιμοκαταλόγουμε την απαραίτητη προϋπόθεση της μεταφοράς του αυτοκινήτου στο εξωτερικό Parking του Camping.

Φωτιά

Το άναμμα φωτιάς και η χρήση ψησταριάς διέπονται από τις διατάξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας καιαπαγορεύονται αυστηρά τόσο στο χώρο του Camping , όσο και στην παραλία. (Πυροσβεστική Διάταξη υπ΄αριθ. 9. Κανονισμός ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις)

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων και των αντίσκηνων οφείλουν να τα αποσυνδέουν από το ηλεκτρολογικό δίκτυοκατά την απουσία τους, διαφορετικά είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς εξ αυτού του λόγου.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη αποτσίγαρων στο έδαφος. Η παραμικρή αμέλεια μπορεί να προκαλέσει τεράστιαζημιά, μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε δίπλα στο δάσος. 

Ώρες κοινής ησυχίας

Απαγορεύονται αυστηρά τα ηχοσυστήματα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας.

Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας, 15:00-17:30 & 23:00-07:00 (Αριθ. 1023/2/37-ια. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗΥΠ ΑΡΙΘ. 3 – ΦΕΚ B 15 – 12.01.1996), απαγορεύεται η πρόκληση πάσης φύσεως θορύβων, όπως ενδεικτικά δυνατέςομιλίες, μουσική, γιορτές, καθώς και η μετακίνηση οποιουδήποτε οχήματος. Κατά τις υπόλοιπες ώρες η μουσικήκαι οι θόρυβοι πρέπει να ακούγονται σε χαμηλή ένταση και να μην ενοχλούν τους γύρω.

Η τοποθέτηση ή απομάκρυνση του κατασκηνωτικού μέσου συνιστάται να αποφεύγεται κατά τις ώρες κοινήςησυχίας , όταν αυτό δεν είναι εφικτό πρέπει να γίνεται με σεβασμό του ωραρίου κοινής ησυχίας.

Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις - Καθαριότητα

  • Διατηρείτε όλους τους χώρους καθαρούς. Μην πετάτε σκουπίδια οπουδήποτε παρά μόνο στους κάδουςσκουπιδιών. Μη ρίχνετε χαρτιά ή άλλα αντικείμενα μέσα στις τουαλέτες.
  • Οι κοινόχρηστες βρύσες του Camping εξυπηρετούν το πλύσιμο πιάτων, ρούχων και την προσωπική υγιεινήσύμφωνα με τις ενδεικτικές πινακίδες.
  • Υπάρχουν διαμορφωμένα σημεία για το καθάρισμα των χημικών τουαλετών. Απαγορεύεται ρητά το άδειασματους σε διαφορετικό σημείο.
  • Η ρίψη σκουπιδιών πάσης φύσης στην παραλία απαγορεύεται αυστηρά.
Μετάβαση στο περιεχόμενο