Κανονισμός κρατήσεων

  1. Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας.
  2. Η φόρμα κράτησης είναι αίτηση για κράτηση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας ή από τημεριά του Camping.
  3. Μετά τη επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας θέσεων από το Camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός γιατην πληρωμή της προκαταβολής.
  4. Η κράτησή σας ισχύει μόνο μετά από την κατάθεση προκαταβολής του 30% του συνολικού ποσού ή άλλουποσού που θα συμφωνηθεί με το τμήμα κρατήσεων και επιβαρύνεστε με όλα τα τραπεζικά έξοδα. Αλλαγέςστις ημερομηνίες γίνονται δεκτές έως ένα μήνα μετά την κατάθεση της προκαταβολής
  5. Η προκαταβολή θα πρέπει να αποδεικνύεται με την αποστολή fax ή e-mail της τραπεζικής κατάθεσης.

Για το διάστημα 10/7 έως 20/8, κρατήσεις θέσεων κάμπινγκ γίνονται δεκτές μόνο όταν είναι έγκαιρες και έχουν σταλεί έως ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης. Οι κατασκηνωτές που δεν έχουν κάνει κράτηση, εξυπηρετούνται με την άφιξή τους από το τμήμα υποδοχής, ανάλογα με την ημερήσια διαθεσιμότητα

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνονται για διάστημα από 4 έως 30 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις το Camping ενώ για τα ενοικιαζόμενα καταλύματα από 3 έως 21 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις. Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους απότο τμήμα υποδοχής, ανάλογα με την ημερήσια διαθεσιμότητα

Δεν γίνονται κρατήσεις για συγκεκριμένες ή γειτονικές θέσεις όπως και για συγκεκριμένα ή γειτονικά ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Η θέση ή το κατάλυμα σας θα είναι διαθέσιμη μετά τις 14:00 ή 16:00 αντίστοιχα. Σε περίπτωση άφιξής σας νωρίτερα, το αυτοκίνητο παραμείνει στο εξωτερικό πάρκινγκ του κάμπινγκ.

Η παράδοση της θέσης ή του καταλύματος και το κλείσιμο του λογαριασμού σας πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 12:00 ή 11:00 αντίστοιχα. Διαφορετικά χρεώνεστε επιπλέον διανυκτέρευση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνετε στους χώρους του κάμπινγκ μετά την παράδοση της θέσης/καταλύματος και την εξόφληση του λογαριασμού ,κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, επιβαρύνεστε με το κόστος της υπηρεσίας <Διημέρευση> και το αυτοκίνητο παραμείνει στο εξωτερικό πάρκινγκ του κάμπινγκ.

Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά με συγκεκριμένους όρους. Σε κάθε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα(ενοχλητικά γαυγίσματα, ακαθαρσίες, είσοδος στη θάλασσα, ή κυκλοφορούν ελεύθερα) θα είναι λόγος γιαακύρωση της κράτησης. Στις κρατήσεις ενοικιαζόμενων καταλυμάτων , τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο σεπεριορισμένο αριθμό συγκεκριμένων standard mobile homes

Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα ναδιακόψει την παραμονή σας σε περίπτωση παράβασης των όρων του κανονισμού.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις θέσεις κάμπινγκ είναι ισχύος 880 Watt και δεν σηκώνει συσκευές μεαντίσταση, όπως ηλεκτρικές εστίες, φουρνάκια, ψησταριές, πιστολάκια μαλλιών κλπ. Φροντίστε να είστεεφοδιασμένοι με καλώδιο και μπαλαντέζα τουλάχιστον 10μ.

Η παράταση της διαμονής σας δεν είναι πάντα εφικτή. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι πελάτεςθα παραμείνουν στην ίδια θέση, παρ όλη την προσπάθεια που θα καταβληθεί.

Φιλοξενούνται απoκλειστικά άτομα άνω των 18 ετών. Οι επισκέπτες κάτω των 18 φιλοξενούνται μόνο με τηνταυτόχρονη παρουσία κηδεμόνων καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο